KAFIJAS RISINĀJUMI JŪSU BIZNESA IZAUGSMEI

Mūsu misija ir vienkārša: nodrošināt lieliskāko kafijas baudījumu neatkarīgi no tā, kur un kad tā tiek pagatavota. Lieliska kafija un uzticama sadarbība – tieši tā mēs to panākam.

Privātuma politika

Mēs, King Coffee Service, apzināmies, ka apmeklējot King Coffee Service tīmekļa vietni un nododot savus personas datus, piemēram: vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, e-pasta adresi, tālruņa numuru, Jūs uzticat mums savus privātus datus.

Jūsu kā King Coffee Service tīmekļa vietnes apmeklētāja un klienta privātuma nodrošināšana mums ir ļoti svarīga, tāpēc King Coffee Service veic visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka Jūsu personas dati, kas nodoti mūsu rīcībā, ir drošībā, tie ir aizsargāti un apstrādāti ievērojot uz personas datu apstrādi attiecināmos spēkā esošos normatīvos aktus.

King Coffee Service vēlas norādīt, ka Jūsu personas datu apstrādes mērķis ir šāds:

  • attiecību veidošana ar klientiem un šādu attiecību analīze mārketinga aktivitāšu kontekstā;
  • mārketinga aktivitāšu nodrošināšana: informēšana, saziņa, paziņojumu, kas saistīti ar produktiem un pakalpojumiem, nosūtīšana.

Akceptējot un piekrītot Privātuma politikai un piesakoties uz King Coffee Service jaunumiem vai aizpildot formu, Jūs esat sniedzis piekrišanu tam, ka Jums drīkst nosūtīt komerciālus paziņojumus par King Coffee Service jaunumiem un speciāliem piedāvājumiem, kā arī sazināties ar Jums, zvanot uz norādīto tālruņa numuru.  

Ja Jūs vēlaties atsaukt šādu komerciālu paziņojumu par King Coffee Service jaunumiem un speciāliem piedāvājumiem un saziņu, tad Jūs jebkurā brīdī, paziņojot, izmantojot norādīto kontaktinformāciju, varat no tiem atteikties. Jūsu lūgums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā termiņā.

King Coffee Service veic personas datu apstrādi saskaņā ar šādiem noteikumiem:

  1. King Coffee Service apstrādā Jūsu personas datus saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem attiecībā uz personas datu apstrādi, tai skaitā Eiropas Savienības (ES) Vispārīgo datu aizsardzības regulu un bez Jūsu piekrišanas neatklāj tos trešajām personām, izņemot šādus gadījumus:
  • ja ar tiesas lēmumu, valsts tiesībsargājošo iestāžu vai citas oficiālās institūcijas lēmumu tiek uzlikts par pienākumu šo informāciju atklāt;
  • ja King Coffee Service, kas uztur tīmekļa vietni, ir nepieciešami personas dati, lai veiktu darbības, kas ir saistītas ar tīmekļa vietnes darbību un uzturēšanu. Šādā gadījumā King Coffee Service nodrošinās, ka tiek ievērota privātuma politika un to, ka personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar normatīvajiem aktiem;
  1. Ja Jūs vēlaties piekļūt saviem personas datiem, kas ir King Coffee Service rīcībā, tos labot, papildināt vai dzēst, Jums ir jāsazinās ar King Coffee Service, izmantojot norādīto kontaktinformāciju, un mēs darīsim visu, lai Jūsu lūgumu izpildītu pēc iespējas īsākā termiņā.
  2. King Coffee Service apņemas ievērot normatīvos aktus, kas regulē mūsu rīcībā esošo personas datu izmantošanu, kā arī mēs turpinām pārskatīt un pilnveidot mūsu politiku attiecībā uz personas datu apstrādi un to drošību.
  3. Papildus vēršam Jūsu uzmanību, ja Jūsu personas dati tiks nodoti ārpus Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās Zonas, tad tikai ar nosacījumu, ka tiek nodrošinātas ES Vispārīgo datu aizsardzības regulā noteiktās atbilstošās vai piemērotās garantijas.
  4. Vēlamies Jūs informēt, ja gadījumā King Coffee Service paredzēs Jūsu sniegtos personas datus turpmāk apstrādāt citā nolūkā, kas nav nolūks, kādā personas dati ir vākti, King Coffee Service pirms minētās turpmākās apstrādes informēs Jūs par minēto citu nolūku un sniegs Jums visu nepieciešamo informāciju, ko paredz ES Vispārīgo datu aizsardzības regula.
  5. Vēršam Jūsu uzmanību, ka Jūsu personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai nodrošinātu produktus, pakalpojumus un informāciju, kuru Jūs vai Jūsu uzņēmums ir pieprasījis.
  6. Vēlamies Jūs informēt, ja King Coffee Service saņems Jūsu personas datus ne no Jums, bet no citām personām, tad Jums tiks sniegta informācija par to, no kāda avota Jūsu dati ir saņemti, un attiecīgā gadījumā – informācija par to, vai dati iegūti no publiski pieejamiem avotiem, kā arī cita informācija, kas izriet no ES Vispārīgo datu aizsardzības regulas prasībām.
  7. Ja Jūs konstatējat, ka Jūsu personas dati, kas ir nodoti King Coffee Service, tiek izmantoti tam neparedzētam nolūkam vai tiek pārkāpts šādu personas datu apstrādes pamats, tad Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā, adrese: Blaumaņa iela 11/13-11, Rīga, LV-1011, papildu informācija – www.dvi.gov.lv

***

KING COFFEE SERVICE SĪKDATŅU IZMANTOŠANAS POLITIKA

Šīs vietnes uzturētājs un īpašnieks ir SIA “King Coffee Service” (turpmāk – King Coffee Service). Lietojot šo vietni Jūs akceptējat un piekrītat King Coffee Service “Sīkdatņu  izmantošanas politika” (turpmāk – Sīkdatņu izmantošanas politika) izmantošanai.

Sīkdatņu izmantošanas politikā ir noteikti sīkdatņu lietošanas mērķi, kā arī sīkdatņu lietotāju tiesības izvēlēties, mainīt vai atteikties no sīkdatnēm atbilstoši paša lietotāja prasībām un vajadzībām.

Kas ir sīkdatne un kur tā glabājas? 

Sīkdatne (HTTP cookie) ir neliela teksta daļa, kuras tīmekļa pārlūkprogramma saglabā Jūsu datorā vai citā ierīcē, piemēram: mobilajā tālrunī.

Kā darbojas King Coffee Service sīkdatnes?

Kad King Coffee Service tīmekļa vietnes lietotājs apmeklē vietni pirmo reizi, tad identifikācijas kods ar nosaukumu cookie (sīkdatne) tiek nosūtīts lietotāja pārlūkprogrammai. Kad šis lietotājs apmeklē King Coffee Service vietni nākošo reizi, tad sīkdatņu tehnoloģija ļauj mums noteikt, ka šis lietotājs King Coffee Service vietni ir jau iepriekš apmeklējis. Katrā turpmākajā vietnes apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes mājas lapu vai uz citu mājas lapu, kas atpazīst šo sīkdatni. Šādā veidā tiek atpazīti arī Jūsu vietnes lietošanas paradumi un vajadzības.

Kādas sīkdatnes King Coffee Service lieto?

Tehniskās sīkdatnes
Šīs sīkdatnes nepieciešamas, lai Jūs varētu ātri  apmeklēt un pārlūkot vietni. Šīs sīkdatnes identificē lietotāja iekārtu, bet tās nevāc un neapkopo lietotāju informāciju. Bez šīm sīkdatnēm vietne nevarētu pilnībā darboties. Tehniskās sīkdatnes tiek glabātas lietotāja iekārtā, kamēr tiek aizvērta tīmekļa pārlūkprogramma.

Funkcionālās sīkdatnes
Ar funkcionālajām sīkdatnēm vietne atceras lietotāja izvēlētos uzstādījumus un veiktās izvēles, lai varētu ērtāk lietot vietni. Šīs sīkdatnes tiek saglabātas lietotāja iekārtā pastāvīgi vai uz laiku, atkarībā no uzstādījumiem.

Analītiskās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes apkopo informāciju, kā lietotājs izmanto vietni, konstatē biežāk apmeklētās sadaļas, ieskaitot saturu, kuru lietotājs izvēlas, pārlūkojot vietni. Informācija tiek apstrādāta analīzes nolūkos, lai noskaidrotu, kas interesē vietnes lietotājus, un varētu uzlabot vietnes funkcionalitāti, padarīt to ērtāk lietojamu. Analītiskās sīkdatnes neizmanto informāciju citiem mērķiem.

Trešo personu sīkdatnes
King Coffee Service mājas lapā var būt trešo personu sīkdatnes, it īpaši, Facebook, Instagram, u.c. sociālo tīklu vai meklētājserveru, it īpaši Google AnalyticsGoogle Analytics,  rīku nodrošina Google Inc. (ASV uzņēmums), kuram ir piekļuve šī rīka vāktajiem statistikas datiem. Google Inc.ir pievienojusies Eiropas Savienības-ASV Privātuma aizsardzības principiem, ES–ASV Privātuma aizsardzības sarakstam, kas apstiprina, ka pakalpojumu sniedzējs ievēro ES pieprasītos privātuma standartus.

Par trešo personu sīkdatņu palīdzību veikto informācijas apstrādi King Coffee Service neatbild.

Kā King Coffee Service izmanto sīkdatņu informāciju?  

  1. King Coffee Service apkopo King Coffee Service tīmekļa vietnes lietošanas statistikas datus, veic to analīzi;
  2. Sīkdatnes tiek izmantotas tam, lai King Coffee Service zinātu, vai lietotājs King Coffee Service tīmekļa vietni apmeklējis iepriekš;
  3. Balstoties uz to, kuras King Coffee Service tīmekļa vietneslapas lietotājs skatījies, cik ilgu laiku pavadījis tīmekļa vietnē, no kurienes ienācis tīmekļa vietnē, kur klikšķinājis tad, kad bijis tīmekļa vietnē, tiek piemērota atkārtotā mārketinga reklāma;
  4. Ļauj King Coffee Service novērtēt reklāmas efektivitāti.

Atteikšanās no sīkdatņu lietošanas

King Coffee Service vietnes lietotājs var atteikties no sīkdatņu izmantošanas, attiecīgi izvēloties iestatījumus savā pārlūkprogrammā un izdzēšot King Coffee Service sīkdatnes. Lūdzu pievērsiet uzmanību tam, ka izmaiņas pārlūkprogrammas drošības iestatījumos jāveic katrā pārlūkprogrammā atsevišķi.

Datu aizsardzība un personas dati 
Vēršam Jūsu uzmanību, ka lai garantētu Jūsu datu aizsardzību King Coffee Service ir ieviesis elektroniskus, administratīvus un fiziskās drošības pasākumus, kurus turpina pilnveidot.

King Coffee Service vēlas informēt, ja, apmeklējot King Coffee Service vietni, Jūs neievadāt savus personas datus, tad King Coffee Service nav iespējas Jūs identificēt un Jūsu statuss ir anonīms lietotājs.

Kā ar mums sazināties? 
Par sīkdatņu izmantošanu King Coffee Service interneta vietnē un personas datu apstrādi atbild SIA “King Coffee Service” (reģistrācijas Nr. 40103596480), adrese: Valmieras iela 43-5, Rīga, LV-1009, tālrunis: + 371 26 683 311, e-pasts: info@kcs.lv .

"Kāda ir laba kafija? Garšīga"

TIEŠI TIK VIENKĀRŠI